OpenAI lansează serviciul ChatGPT Plus la un cost lunar de 20$

OpenAI a început furnizarea serviciului ChatGPT Plus la un tarif lunar de 20$, cu timpi de răspuns mai rapizi și acces privilegiat.


Sumar

  • OpenAI introduce un nou serviciu premium ChatGPT Plus pentru 20 USD pe lună, care va avea timpi de răspuns mai rapizi și asistență prioritară.
  • Compania își apreciază utilizatorii gratuiti și va continua să ofere acces gratuit la ChatGPT.
  • OpenAI investighează, de asemenea, opțiuni pentru planuri mai accesibile, planuri de întreprindere și pachete de date pentru a crește disponibilitatea serviciilor sale.

OpenAI lansează serviciul ChatGPT Plus la un cost lunar de 20$
Featured Image: Fabio Principe/Shutterstock

OpenAI și-a dezvăluit cea mai recentă ofertă, ChatGPT Plus, o versiune premium a chatbot-ului său larg utilizat ChatGPT.

Acest nou serviciu își propune să ofere abonaților o experiență superioară, inclusiv timpi de răspuns mai rapid, acces prioritar la noi funcții și upgrade-uri și capacitatea de a utiliza ChatGPT în perioadele de vârf.

ChatGPT Plus va fi accesibil pentru o taxă lunară de 20 USD și se lansează inițial în Statele Unite.

OpenAI a început să-i invite pe cei de pe lista sa de așteptare să încerce ChatGPT Plus și intenționează să extindă disponibilitatea și suportul pentru alte regiuni în curând.

OpenAI își apreciază utilizatorii gratuiti și va continua să ofere acces gratuit la chatbot-ul original ChatGPT.

Compania consideră că modelul de tarifare a abonamentului va asigura că accesul gratuit rămâne accesibil unui public mai larg.

“Am lansat ChatGPT ca o previzualizare a cercetării, astfel încât să putem afla mai multe despre punctele forte și punctele slabe ale sistemului și să strângem feedbackul utilizatorilor pentru a ne ajuta să îmbunătățim limitările acestuia. De atunci, milioane de oameni ne-au oferit feedback, am făcut câteva actualizări importante și am văzut utilizatorii găsind valoare într-o gamă largă de cazuri de utilizare profesionale, inclusiv redactarea și editarea de conținut, idei de brainstorming, ajutor pentru programare și învățarea de noi subiecte.”

OpenAI intenționează să îmbunătățească și să extindă accesibilitatea ChatGPT Plus pe baza feedback-ului și nevoilor utilizatorilor săi.

Mai mult, o listă de așteptare pentru API-ul ChatGPT va fi implementată în viitorul apropiat. Compania explorează, de asemenea, diverse opțiuni pentru planuri rentabile, planuri de afaceri și pachete de date pentru a face serviciile sale mai disponibile pentru un public mai larg.


Sursa: OpenAI

9 Shares:
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *